Intra Metaal

Onze productielocatie is gelegen in Beerzerveld. Van hieruit verkopen wij onze metaalproducten met name op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de staal industrie en kunnen uit eigen kennis en ervaring putten wanneer zij u adviseren over de uitbesteding van opdrachten.

We werken volgens moderne technieken conform Nederlandse kwaliteitseisen. Er is een Nederlandse directie en management. Alle medewerkers hebben een Nederlandse opleiding genoten en kunnen zelfstandig werken vanaf tekening.

Hutten Group

Intra metaal maakt onderdeel uit van de Hutten Group, een groep van bedrijven actief op het gebied van projectbouw en metaal. Met bedrijven in Duitsland en Nederland bedienen we de Europese markt.

Geschiedenis

Onze eerste activiteiten in metaal stammen reeds uit 1974 toen Herman Hutten zijn bedrijf Hutten Metaal bewerking oprichtte. Beerzerveld in Overijssel is altijd het thuisfront geweest van waaruit Hutten de markt van staalconstructies voorzag. Waar destijds de focus op grote staalconstructies lag, richten we ons nu op het zogenaamde “klein ijzerwerk”.

Door de jaren heen is ons bereik groter geworden. Met locaties in Leipzig, Duitsland en Nederland hebben wij een goede spreiding van onze diensten.