NEN-EN 1090 CE-Markering

Intrametaal is NEN EN 1090 gecertificeerd voor staal- en aluminiumconstructies, executie klasse 1 en 2. NEN EN 1090 is een Europese norm en vormt een onderdeel van de CPR-richtlijn (Construction Products Regulation) ofwel de “bouwproductenverordening”.

Deze richtlijnen zijn ontwikkeld en ingevoerd ter bevordering van vrij handelsverkeer binnen de EU en voor het waarborgen van veiligheid voor mens en milieu. Bouwproducten die voldoen aan deze regelgeving zijn herkenbaar aan hun CE-markering. Voor staal- en aluminiumconstructies zal de CE-markering veelal als een separaat document worden meegeleverd.
 
Intrametaal staat voor een uitstekende kwaliteit, snelle levertijden en duidelijke transparante communicatie.

Koninklijke Metaalunie

Koninklijke Metaalunie is de ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal en telt landelijk meer dan 13.000 leden in alle sectoren van de metaal en techniek. Er zijn bedrijven aangesloten die zich bezighouden met machine- en apparatenbouw, metaalwaren, meet- en regeltechniek, elektronica, engineering, las- en constructiewerk, gereedschappen, gietwerk, jacht- en scheepsbouw, verspanen, oppervlaktebehandeling, plaatbewerking, landbouwmechanisatie, staalbouw, revisie en onderhoud, evenals bedrijven in handel en service.