Maandag as. beginnen de werkzaamheden aan de hoofdtribune van PECZwolle. De huidige hoofdtribune wordt verbouwd naar ” Engels model”, het middenrif van de tribune wordt verlengd tot aan het speelveld over een lengte van  ca 45 meter, de zijkanten worden met 2 zit- rijen uitgebreid. De spelers en de technische staf nemen ook plaats op de hoofdtribune. Het grote voordeel voor PEC:…. meer kaarten in het duurdere segment en meer sfeer voor spelers en toeschouwers….

Zoals U kunt zien op de oude situatie wordt de bouw een heel spektakel, met alleen al betonelementen van 4500 kg per stuk die moeten 1 voor1 om het veld heen gemanoeuvreerd worden.
Een volgend probleem zijn de onregelmatige werktijden in verband met de trainingen ,wij hopen maar dat Ron Jans geen straf trainingen nodig heeft……want wat er ook gebeurt de sportieve activiteiten en prestaties gaan altijd voor !!!
Natuurlijk doet Intrametaal dat niet alleen…. Het ontwerp is van Erik van Scheindel ,19 Het Atelier ,
De begeleiding en projectcontrole  ligt bij BTA v.d Kolk,  De Gildenbouw en Intrametaal zorgen voor de constructie en de afbouw en samen moeten wij er een “plaatje” van maken.
De statribune is inmiddels gereed en in gebruik genomen en ook hierbij waren 19 Het Atelier en BTA nou betrokken. In een volgend Blog vertel ik U hoe moeilijk het voor een Club als PECZwolle is om vergunningen etc. te verkrijgen… met de ombouw van de sta-tribune was 1 vol jaar gemoeid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *